VÖRÖSBOR FESZTIVÁL HÁZIREND


Fesztivál házirend

 

                                   Üdvözöljük kedves vendéginket!

 

A fesztivállal kapcsolatos alapvető tudnivalók az alábbiak:

A fesztivál szervezője:              Villány Város Önkormányzata (7773 Villány, Főtér 1.)  Továbbiakban: Szervező

Területbiztosítást végző cég:    Tax Guard Kft.

 

A fesztivál nyitvatartási rendje:

-         péntek :      17:00 – 02: 00

-         szombat:     10:00 – 02:00

-         vasárnap:   10:00 – 24: 00

 

A belépőjegy ára:

-         Napijegy:           1500 Ft (az Áfá-t tartalmazza)

-         Fesztiváljegy:      2500 Ft (három napos jegy a Fesztivál egész időtartamára, teljes területre érvényes, az Áfá-t tartalmazza. A fesztiváljegy és a vasárnapi jegy mellé 1 db fesztiválbón jár.

Díjmentesen belépésre jogosult:

-        villányi lakos („helyi lakos” feliratú karszalaggal)
-   a 14. életévét be nem töltött látogató - életkorának igazolását követően
-   a díjköteles jegyekkel színben megegyező „közreműködő” karszalag és a „VIP” karszalag viselője-

-        a „STAFF” kártya viselői

A fesztiválbón a kijelölt elárusító helyeken az alábbi termékekre váltható be: 1 dl bor, vagy 1 db libatepertős kenyér, vagy 1 dl must.

 

A Fesztivál területére kizárólag a Szervező által kibocsátott karszalaggal lehet belépni. Karszalagok a beléptető pontokon vásárolhatók. A karszalagról a karszalag Áfás számlát a karszalag felmutatásával, a Fő téren, illetve a Rendezvénytéren felállított INFO-ponton állítanak ki. A karszalagok vásárlásánál kérjük, jelezze Áfás számla iránti igényét.

A karszalag viselését a terület- és területbiztosítással megbízott Cég, valamint az Önkormányzat munkatársai folyamatosan ellenőrzik. Helytelenül felrakott, sérült, vagy megrongálódott karszalag belépésre és benntartózkodásra nem jogosít. A karszalagok érvényességi ideje a karszalagon kerül feltüntetésre.

A karszalag nélkül, vagy nem szabályosan felhelyezett karszalaggal a rendezvényterületen tartózkodó személyt a biztonsági szolgálat a területről kivezeti, és 10.000 Ft összegű pótdíj megfizetésére köteles. A nem eredeti karszalag viselőjével és előállítójával szemben okirat-hamisítás tényállása alapján rendőri intézkedés foganasítható.

A lezárt területre gépjárművel kizárólag behajtási engedéllyel lehet behajtani. A behajtási engedély feljogosítja a rajta megjelölt rendszámú gépjárművet arra, hogy a fesztivál ideje alatt a lezárt területekre az alábbi időpontokban behajtson: péntek: 16 óráig, szombat 04-10 óra között, vasárnap: 04-10 óra között. A behajtási engedély karszalaggal együtt érvényes. Az engedély a rendezvényterületen parolásra, huzamos tartózkodásra nem jogosít. A VIP behajtási engedély birtokosa a Damjanich út VIP jelzésű szakaszán jogosult parkolni.

A városi elkerülő útként szolgáló Petőfi út – Rákóczi út szakaszon, valamint a Szent István utcában a parkolás mindkét oldalon tilos. A forgalmat akadályozó járművek elszállításra kerülnek, tulajdonosaik (üzembentartóik) szabálysértési bírsággal büntetendők. Siklós Bóly vonalon elkerülő útként az új Villányi déli elkerülő út szolgál.

Kérjük, személyes értéktárgyaikra fokozottan ügyeljenek, mert a Szervezők ezek elvesztéséért, megrongálódásáért felelősséget nem vállalnak.

A rendezvényről hang- és képfelvételek készülnek. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, de a felvétel készítőjével, vagy a rendezőkkel szemben semmilyen követeléssel nem élhet.

A színpadi produkciókról hang- és képfelvételt csak a Szervező írásbeli engedélyével lehet készíteni.

A rendezvény területén a Szervező írásbeli engedélye nélkül tilos bármilyen kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni.

 

Rendezvényterületen dohányozni csak az arra kijelölt helyeken lehetséges.

 

Fesztivál területén bor kimért értékesítése kizárólag a Szervező által rendelkezésre bocsátott fesztiválpohárban történhet. Fesztiválpohár egységesen bruttó 500 Ft-ért vásárolható a kiállítóknál és az Info pontokban. A pohár visszaváltására nincs lehetőség.

 

A rendezvény ideje alatt a mobil mellékhelyiségek díjtalanul vehetők igénybe.

A Fesztivál terültén egészségügyi szolgálat működik, szombati napon két, egyebekben egy mentőkocsival, melyek az alábbi helyen érhetők el: Rendezvénytér, valamint a Dózsa Gy. utca – Baross G utcák kereszteződése. Általános segélyhívó szám: 112

 

A Szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.                

Általános tájékoztatás az Info pontokon kérhető.
Info vonal: +36 30 700 87 20 / 06 72 592 937

Kellemes időtöltést, élményekben gazdag fesztivált kívánnak a Szervezők!

A Villányi Vörösborfesztiválig

van még hátra