New Level Empire ¤ Ha péntek, akkor Villány! - 08.18.


>>IDŐPONT
2017.08.18.

»HELYSZÍN
Villányi Rendezvénytér


>>PROGRAM
20:30 New Level Empire
22:30 Utcabál a Schütz Kapelle-vel

>>KITELEPÜLŐ BORÁSZATOK
Keller Pince
Blum Pince
Mokos Családi Pincészet
Günzer Zoltán Pincészete
Vineas-Tenkes Pincészet

>>JEGYÁRAK
A részvétel ingyenes!

>>BIO
2013-as alakulása óta a zenekar a hazai zenei rádiók játszási listáinak éllovasa. Az együttes célja, hogy alapjaiban reformálja meg a modern dance zenét: az eddig kizárólag Dj-k által bemutatott műfajt a New Level Empire zenekari formátumban, hangszeres megoldásokkal kelti életre és viszi színpadra. A csapat alapító tagjai a hazai zenei szcéna jól ismert szereplői: a doboknál a techno dj, Nyújtó Sándor (DJ Newl), a billentyűknél a számtalan könnyűzenei produkció mögött zeneszerzőként “megbúvó” Krajczár Péter (Krash). Hozzájuk csatlakozott az underground női DJ, Mayer Petra (Shizuka), majd énekesként a televíziós műsorvezető és dalszerző-gitáros Ujvári Zoltán Szilveszter (Zola). 
Első közös stúdiómunkájukkal, a „The Last One” számukkal egészen A Dal 2014 döntőjéig jutottak. A sikeren felbuzdulva még 2014-ben megjelent első Homelights című nagylemezük is, amely olyan slágereket tartalmaz, mint a „Wanna Get Over”, a „Scream Your Name” és a „Hold Your Hands So High” – utóbbi egyben a 2014-es női kézilabda EB hivatalos dala. 
2017-ben a dj pozíció megszűnése és Shizuka távozása után egy új taggal bővült a csapat: Szabina zongorista-vokalistaként díszíti a már így is sokoldalú formációt. 2017 rengeteg izgalmat tartogat még a New Level Empire rajongók számára, akik ebben a szezonban sem maradnak kedvenc zenekaruk élő fellépései nélkül!

A Villányi Vörösborfesztiválig

van még hátra
ASzakkör - Tudásunkkal kézenfogva
Auchan