Szent István utcát és Béke utcát érintő ivóvízhálózat felújítási munkái


Tisztelt Villányi Lakosok!

Villány Város Önkormányzata tájékoztatja Önöket, hogy az „Önkormányzati tulajdonú utak felújítása” című, MFP-ÖTU/2020 kódszámú, valamint a „Béke utca járda- és útburkolatának felújítása” című, 485873 Ebr42 számú pályázat kivitelezését megelőző, a Villány, Szent István utcát és Béke utcát érintő ivóvízhálózat felújítási munkái 2021. január 4. napjával megkezdődnek.

Az ivóvízhálózat felújítási munkák a kivitelező tájékoztatása szerint a Szent István utcában kezdődnek, majd ezt követően a Béke utcában folytatódnak. A munkálatok a Béke utca és a Szent István utca teljes szakaszát érintik. A kivitelezés 2020.01.04. napjától 2020.06.04. napjáig szakaszosan történik.

A munkálatok ideje alatt mindkét utcát érintően ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani, a munkálatokkal éritett utcákba csak az ott lakók, ill. telephellyel rendelkező vállalkozók behajtása engedélyezett.

A kivitelező GSH-Építő Kft. a kivitelezés ideje alatt felmerülő probléma esetén az alábbi elérhetőségeken áll a lakosság rendelkezésére:

Lehel Gábor              70/394-3848

Böjti Zoltán               70/638-4322

Gyurkó Eszter           70/679-2996

Az ideiglenes forgalomkorlátozási tervek Villány város facebook oldalán, valamint a lenti linkeken megtekinthetőek.

Megértésüket és segítő együttműködésüket köszönjük!

>>Szent István utca<<

>>Béke utca <<

A Villányi Vörösborfesztiválig

van még hátra
ASzakkör - Tudásunkkal kézenfogva
Auchan